9 de juny del 2014

RESUM JORNADA

Mala jornada per a l'únic equip supervivent del Torneig Federació, el nostre SÈNIOR FEMENÍ:
 
Les nostres xiques visitaven la sempre complicada pista de l'equip CB. PATRONATO BOCAIRENT, equip que aquest any ha jugat a la categoría d'Autonòmica fent una gran temporada i quedant davant d'equips importants com el U.B.F TORRENT, CALVESTRA PATERNA i C.B. OLIVA.
 
La veritat és que les nostres anaven amb la confiança de tindre una renta prou important de +17, ja que al partit de la primera volta les nostres derrotaren a les "negretes" per un clar 73-56, en un molt bon partit de les nostres, "només" calía perdre de menys de 17 punts per a classificar-se com a primeres per a la semifinal del Torneig Federació així que no pareixía molt complicat a pesar de jugar davant un gran equip, però l'esport del bàsquet te aquestes coses que el fan únic i les coses és van complicar...
 
Les nostres van fer el pitjor partit del Torneig amb molta diferència, mal en atac, mal en defensa... un desastre total, per altra banda l'equip local del C.B. PATRONATO BOCAIRENT els va eixir un gran partit, en resum un resultat final de 74-56 per a les de Bocairent que les classifica matemàticament com a primeres per a la semifinal del Torneig.
 
No volem ficar excuses per la derrota, els 18 punts de diferència son totalment merexcuts per a l'equip guanyador, ni les baixes que comptavem ni "l'arbitratge" valen com a excusa, només ens queda felicitar a l'equip local del C.B. PATRONATO BOCAIRENT per la victòria.
 
Ara sí, ens agradaria escriure unes paraules que volem dir sobre l'arbitre de l'encontre, no volem entrar en els aspectes tècnics del joc ja que ell és el profesional i el que enten de sí son passos, sí és zona, sí és o no és falta personal etc..., però lo que no entenem és el comportament xulesc i despectiu que va tindre a les nostres jugadores, a la nostra entrenadora i sobretot als nostres aficionats que és desplaçaren fins a Bocairent:
 
A les nostres jugadores per no voler explicar les decisions preses per ell en el seu criteri, l'arbitre te tot el dret a no explicar ninguna decisió, però sempre amb educació.
 
A la nostra entrenadora perquè no li va deixar firmar l'acta baix protesta, ja que el partit va començar 20 minuts tard perquè ell  arribà tard.
 
I sobretot als nostres aficionats, és molt fort que per culpa d'aquest home, alguns aficionats tingueren que abandonar les instal.lacions esportives de Bocairent, manats pel delegat de camp enviat pel senyor arbitre, per que segons ell, perillava la seua integritat física per un comentari fet per una persona del públic: "burro".
 
A pesar de tot l'equip està classificat com a millor segón i jugarà la semifinal del Torneig Federació davant l'equip PICKEN CLARET, el sistema de competició és de dos partits un d'anada i un de tornada, el primer partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte 14 de Juny a les 16h i el segón partit a València el proper diumenge 15 a les 17h al Pavelló de Benimaclet.
 
Una llàstima xiques, a vore si aquesta derrota ens serveix d'experiència i no torna a passar, ara a pensar en les semifinals davant un gran equip que no coneix la derrota en aquest Torneig Federació i que a la lliga regular va perdre les semifinals d'Autonòmica davant l'equip guanyador el NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ, per només tres punts de diferència.
 
Molta sort xiques !!! Vos esperem a tots el proper dissabte a les 16h al Pavelló d'Esports de Carcaixent per a animar a les nostres guerreres.
 
Fins dissabte !!! 
 
Seguirem informant.... 

1 comentari:

  1. el picken claret no es el mateix equip de la lliga regular ni de la fasse d'ascens.si fora eixe equip vos en ficaria 40 de diferencia en els dos partits.Informeu-se abans de parlar.teniu alguna possibilitat,sols alguna.

    ResponElimina